Viral Friday Week 33/2011

19 augustus 2011, 07:52

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

DC Shoes: Ken Block’s Gymkhana 4


Ongeveer 2 jaar geleden was er de video van Gymkhana two. Deze is meer dan 20 miljoen keer bekeken. Ken Block, DC Shoes, Monster en nu Ford (in plaats van Subaru) zijn terug in Hollywood om in 5 dagen een mega commercial te filmen in the backlots van Universal Studios, California. Hoeveel views zal deze video krijgen? De video is al 3,5 miljoen keer bekeken in 4 dagen, ongelooflijk!

Puss In Boots “No Pants” Pants


Wat is jouw favoriete broek? Zit deze comfortabel en voel je je er echt goed in? Super! Een van de helden uit de Shrek films, De Gelaarsde Kat krijgt zijn eigen “moment of fame” in de “Puss in Boots” film en showt zijn eigen geweldige kleding, de “no pants” broek. Jeetje, hoe comfortabel zijn die!? En ze zijn zo in lijn met de modellen van dit jaar! Een tweede plaats voor dit meesterwerk als dit welke al 1,2 miljoen keer is bekeken.

Danny Macaskill – Industrial Revolutions


We houden van fietsen en dat geldt ook voor Danny Macaskill. Hoewel het een beetje moeilijk is om hem bij te houden, wat overigens niet valt te wijten aan zijn trucs. De video voor de documentaire Concrete Circus op Channel 4 is een helse rit en is al meer dan één miljoen keer bekeken sinds 9 augustus. Wat een balans en ongelofelijke vaardigheden! En alsjeblieft… probeer dit niet thuis.

Batwing Flying Down The Street


De nieuwe Batman film, The Dark Knight Rises krijgt meer en meer aandacht. De film is zelfs pas volgende zomer te zien in de bioscopen. Subaruwrxfan is geobsedeerd met alles wat gerelateerd is aan de film. En dat is goed. Krijg alvast de smaak te pakken door met deze video achter de schermen van de film te kijken. Deze beelden zijn al meer dan 640.000 keer bekeken. Dus dus belooft wat!

Steal My ID


Een overval of diefstal is altijd een slechte ervaring die niemand wilt hebben. Vele denken dat dit enkel anderen overkomt. Maar, veel mensen gebruiken internet, en diefstal kan ook in de virtuele wereld gebeuren. De campagne van Identity Guard waarschuwt voor de verschillende spyware en schadelijke software die je leven pijnlijk kunnen veranderen….. Dus neem het serieus en laat je ID niet stelen.

Viral Video Quiz (Doe Mee)


Hou je van ViralFriday’s hilarische, bangmakende of opwindende video’s zoals bovenstaande tattoo Viral en heb je er meer gezien op YouTube, Vimeo, enzovoort? Dan kan je jezelf nu bewijzen als expert van Viral en Social video’s door mee te spelen in onze Viral Quiz. Speel, deel, like en omarm het en win een kostenloze licentie van onze sponsor ViralTracker.

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!