Viral Friday Week 32/2011

12 augustus 2011, 07:16

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Sentry Sabotage!


De gratis game Team Fortress 2 verkrijgbaar op Steam is zeer verslavend, je kan een karakter kiezen met speciale krachten en dan het gevecht in gaan. Om de game uit te leggen hebben de makers een uitleg video gemaakt. De video is ondertussen 1,5 miljoen keer bekeken in een week.

UFO Over Hollywood


Zijn we alleen in de ruimte? Deze video is zeker geen antwoord, maar wel een leuke viral van Neuro met 1,4 miljoen views. De Ufo’s zijn reeds gespot in Chicago en we zijn benieuwd waar ze de volgende keer gaan verschijnen.

Manchester Riots 2011: Whalley Range


Je kent misschien wel de bekende song van de Sex Pistols: Anarchy in the UK, helaas, is dit echt gebeurd in meerdere Engelse steden. De man uit deze video neemt het echter niet zo serieus, meer dan 1,5 miljoen views spreken boekdelen. We wensen UK het allerbeste toe!

Tokiodrift Im Wohnzimmer


Een knus appartement te koop aangeboden in een leuke buurt en een ZEER ruimtelijke woonkamer. Het is echter zo groot dat je er met een AC Cobra in kan rijden. Mensen doen gekke dingen en dit is daar weer een mooi voorbeeld van, met 500.000 video views sinds 7 Augustus.

2 Cellos Cover Nirvana Classic


De zanger van Nirvana: Kurt Cobain werd lid van de 27 Club 17 jaar geleden, zijn muziek heeft miljoenen mensen beïnvloed. 1 van zijn beste songs: Smells Like Teen Spirit gespeeld op 2 Kroatische Cello’s heeft afgelopen week meer dan 320.000 views behaald. Dank voor de mooie tribute!

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!