Viral Friday Week 22/2011

3 juni 2011, 07:58

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Kids React To Nyan Cat


“Kids React” is een wekelijkse show waarin je kunt zien hoe kinderen reageren op leuke, irritante en opvallende video’s op YouTube. In deze video zien de kinderen de video van “Nyan Cat”. De video is al bijna 1,5 miljoen keer bekeken sinds hij op 29 mei online staat. Check het YouTube-kanaal voor meer video’s van “Kids React”. Bonus materiaal van deze video vind je hier.

50 State Stereotypes In 2 Minutes


Iedereen buiten de USA moeten het eens zijn over 1 ding. Amerikanen toeristen zijn makkelijk te herkennen. Je zult verrast zijn dat men zich binnen de USA net zo makkelijk onderscheidt! Vijftig staten en hun stereotypes in 2 minuten. Nog niet bevredigd? Paul Jury, maker van de video, heeft er een heel boek over geschreven. De video staat online sinds 27 mei en kreeg al bijna 1,2 miljoen views!

Bavaria – Hugh Hefner


Veel mannen zullen het erover eens zijn dat samenwonen met één vrouw al zwaar genoeg is. Een beetje medelijden met Playboy baas Hugh Hefner lijkt daarom wel op zijn plaats. Al die veeleisende vrouwen vrouwen die hij tevreden moet houden, arme Hef. Klinkt bovenstaande jou nogal vreemd in de oren? In dit filmpje laat Bavaria de onderbelichte kant van het bestaan van de Playboy baas zien. Wij vinden het vrij overtuigend. Het filmpje staat online sinds 29 mei en is al meer dan 200.000 keer bekeken.

World First BMX Triple Backflip


Do not try this at home! Deze jongen schrijft geschiedenis door de eerste driedubbele backflip te maken op de Unit T3 Mindtricks BMX Jam in Taupo, Nieuw-Zeeland. Bekijk in dit filmpje hoe Jed Mildon het Guinness World Record haalt. De video staat sinds 28 mei online en heeft al meer dan 5,6 miljoen views gegenereerd. Bekijk het YouTube-kanaal voor meer video’s.

Cat Mom Hugs Baby Kitten


Zelfs als je niet van katten houdt móet je deze video wel leuk vinden. Dat kan ook niet anders kijkende naar het aantal views van bijna 20 miljoen die deze video sinds 25 mei gegenereerd heeft. Bizar! Meer veel bekeken kattenfilmpjes vind je hier en hier.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!