Viral Friday Week 12/2011

25 maart 2011, 09:48

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

First Person Mario


Hier is over gefantaseerd. Hoe zou de wereld eruit zien door de ogen van deze man? Super Mario, Nintendo’s geldfontein is gebruikt voor deze video. De maker geeft ons eindelijk een blik op Super Mario Bros 1 in first person view. Het merk ‘Super Mario’ was goed voor de verkoop van 318 miljoen(!) exemplaren op verschillende game consoles, dus hoe kon dit NIET viral worden. De video is online sinds 17 maart en genereerde 7,2 miljoen views. Van de 98K stemmen vond 98,5% het leuk. Vergeleken met het origineel, zeggen we over deze video, level up!

Justin Bieber Pranks Willow Smith


Deze video is in 2 dagen tijd al meer dan 500.000 keer bekeken! Zie hoe Justin Bieber, zijn manager Scooter en zijn “swaggercoach” Ryan op het podium springen terwijl Willow Smith haar “Whip my Hair” zingt in Justin’s openingsact. Willow staat als een rockster te headbangen terwijl Scooter en Ryan, ook met neon-extensions, op het podium rondspringen. Ondertussen doet Bieber iets met een koeienbel en uiteindelijk springt haar broer Jaden ook op het podium. Ondanks alle chaos houdt Willow haar hoofd koel!

World’s Sexiest Top Spin 4 Video


Deze video van Top Spin 4 met Serena Williams (als ’s werelds meest sexy tennisster) en Rileah Vanderbilt (als ’s werelds meest sexy tennisgamer) kreunend en gekleed in suggestieve outfits, heeft de afgelopen dagen aardig wat stof doen opwaaien. Op verschillende blogs vraagt men zich dan ook af de video online is gelekt of dat het een marketing stunt is. Hoe dan ook, deze video heeft sinds 21 maart al meer dan 140.000 views gegenereerd en dat is veel meer dan de 5.000 views die de officiële Top Spin 4 trailer heeft.

Armani Code Making Of With Megan Fox


Ze is al een keer eerder in onze Viral Friday verschenen, de bloedmooie Megan Fox die voor Giorgio Armani uit de kleren gaat. In eerdere campagnes van Armani zagen we David en Victoria Beckham, Christiano Ronaldo en Rafael Nadal al schitteren. Op nummer 4 deze week de making of video van de New Armani Code Campagne met Megan Fox. In minder dan een week is deze video bijna 50.000 keer bekeken. Wil je meer van Megan Fox zien? Neem dan een kijkje op het Armani Beauty Youtube kanaal.

Snoop Dogg & Rico Rap Video


Dit is Rico, een pop die sinds 2010 de mascotte is van luchtvaartmaatschappij Air New Zealand. In deze video kun je zien hoe Rico een telefoontje van Snoop Dogg krijgt waarin hij Rico uitnodigt om een track met hem op te nemen. De video staat sinds 21 maart online en is al meer dan 250.000 keer bekeken. Over de rapskills van Rico zijn hier de meningen verdeeld. Gelukkig is Snoop wel altijd leuk om naar te kijken en als je van mooie vrouwen houdt deze video het ook zeker een aanrader!

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!