Viral Friday Week 11/2011

18 maart 2011, 08:03

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Honk For Japan!


Herinner je Ryan Higa nog? Deze jongen is immens populair met meer dan 3 miljoen abonnees en met deze video tevens ongelofelijk goed! De video heeft een boodschap waardoor JIJ, ja JIJ kan bijdragen aan de hulp voor Japan. Bekijk de video, deel het en zorg dat het gedeeld wordt. Voor elke miljoen views zal Higa $ 600,- doneren aan het Rode Kruis. De video is geupload op 14 maart en heeft 2,7 miljoen kijkers opgeleverd. Een dikke 99% vond het leuk, veel te weinig natuurlijk. Zorg dat iedereen deze video bekijkt! Delen. Delen. Delen.

Will It Blend? – iPad 2


Hij is er weer, de Will It Blend video en ditmaal wordt de iPad 2 getest. Op uitnodiging van Steve Jobs himself ;-), laat Tom Dickson tijdens de introductie van de Ipad 2 zien, wat er gebeurt zodra hij de Blendtec Total Blender erop los laat. Dit filmpje is op 15 maart op YouTube geplaatst en is al 467.192 keer bekeken. Bekijk het YouTube channel van Blendtec voor meer sensationele Will it Blend video’s

Adidas Is All In — 120 Edition


Adidas heeft een wereldwijde campagne gelanceerd die gemaakt is door de agency Sid Lee. Onder leiding van regisseur Romain Gavres en met de soundtrack van Justice’s nieuwe single; Civilization, brengt de video ons naar een wereld waarin passie, mode, kunst en sport in elkaar overlopen. In slechts 120 seconde laat de video ons verschillende sterren zien: de skateboarders Silas Baxter-Neal en Lem Villemin, voetbal-sterren David Beckham en Lionel Messi, Chicago Bulls’ eigen Derrick Rose, Hip-Hop sensatie B.o.B en pop-icoon Kate Perry. De video heeft al meer dan 450.000 views op YouTube!

Mike Tyson, Angry Birds And The iPad 2


Verslaafd aan Angry Birds voor de iPad en iPad 2? Op de dag van de iPad 2-release, lijkt Mike Tyson gebruikers te genezen van hun Angry Birds Addiction. ESPN heeft gelukkig ingezien dat de duizenden gefrustreerde fans die uren in de rij hebben gestaan om een iPad 2 te bemachtigen en met lege handen thuis kwamen, iets nodig hadden om nog een glimlach op hun gezicht krijgen. Ze creëerden daarom deze video en slaan de spijker weer flink op zn kop! Klik op het product te koppelen aan het einde voor de bonus materiaal.

First Nintendo 3DS TVC For North America


Tussen 1977 en 2011 heeft Nintendo een hele hoop spelcomputers uitgebracht, beginnend met de Color TV Game. Nu in 2011 gaat Nintendo de Nintendo 3DS uitbrengen: een draagbare spelcomputer die 3D beelden produceert. Klinkt heel cool toch?! De Nintendo 3DS zal in Europa op 25 maart worden uitgebracht en in Noord-Amerika op 26 maart; dat betekent volgende week al! De video is sinds 14 maart online en is nu al meer dan 150.000 keer bekeken!

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!