Viral Friday Week 07/2011

18 februari 2011, 08:12

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

Dead Island – Official Trailer


Een droomvakantie in een paradijs kan in het water vallen en hiermee wordt geen slecht weer, waardeloze service of een uitgestelde vlucht bedoeld. Parental advisory: geweld. Viralblog’s advies voor gevoelige mensen: kijk dit niet tijdens het eten, vlak voor het eten of zelfs vlak na het eten. Dit is namelijk een verbazingwekkende trailer van een nieuw zombie survival spel genaamd Dead Island. Binnen 4 dagen zijn er al 1,2 miljoen views (!) gegenereerd. Check de Facebookpagina en voor nog meer info: IGN. One to watch!

Rear View Girls – Los Angeles


Twee sexy dames, Jessie Gurunathan en Reanin Johaninnink, wilden weten hoeveel aandacht hun bilpartij kreeg als ze over de straten van L.A. struinden. Om daar achter te komen maakten de Rear View Girls gebruik van een verborgen camera om zo de blikken op hun derrieres van voorbijgangers vast te leggen. De video staat live sinds Valentijnsdag en heeft al meer dan 1,5 miljoen views, de billen zijn dus goedgekeurd! Ook al staat er maar één video op het YouTube Channel, het is er wel eentje om in de gaten te houden.

OMG! Lady GaGa in a EGG! WTF


We vragen ons allemaal af wat nou als eerste kwam: de kip of het ei? In dit geval is het duidelijk: het ei kwam eerst met daarin niemand minder dan Lady Gaga. Lady Gaga verrast de wereld keer op keer met bizarre outfits en spraakmakende videoclips. Tijdens de Grammy’s arriveerde ze deze keer in een gigantisch ei welke gedragen werd door 4 mannen. Een originele manier om persinterviews op de rode loper te ontwijken! De video staat sinds 13 februari op YouTube en is al meer dan 150.000 keer bekeken.

Maru Is Relaxed On The Sofa


In tegenstelling tot de trailer van Dead Island plaatsen we nu een schattig filmpje voor de dierenliefhebbers. Maru is de leukste kat uit Japan die onwijs populair is geworden op YouTube. Dit filmpje is al meer dan 180.000 keer bekeken! Daarnaast heeft Maru een eigen YouTube-kanaal met meer dan 100.000 abonnees. Kun je niet genoeg krijgen van deze geweldige kat? Bekijk dan de andere filmpjes op Maru’s YouTube-kanaal. Met een eigen blogwebsite, een Facebookpagina, een Twitteraccount, een boek en een DVD kan Maru amper nog normaal over straat lopen om vogeltjes te vangen.

8 Year Old Raps Lady Gaga


Lady Gaga, ze is al besproken in deze ViralFriday. Laten we eens met een tegenbod komen. Niet door een equivalent, maar door een 8 jarige jongen. Matty Barret (a.k.a. Matty B.) een natural born rapper neemt Gaga’s nieuwe nummer een aardige draai. Deze video is online sinds 16 februari en heeft al 132.000 views gekregen. Daarnaast hebben 2.100 mensen gestemd, waarvan 80% het leuk vond. Matty B. heeft tevens zijn eigen kanaal op YouTube, waar je recent en ‘oud’ materiaal vindt. Hij heeft ruim 192.000 abonnees. Goed gedaan!

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!