Viral Friday: Extremely Scary Elevator Prank

30 november 2012, 14:30

Viral Friday Week 48 / 2012

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met SocialMedia8, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week campagnes van Silvo Santos Program, The Hobbit & The Unsolicited Project. Heb je een tip? Stuur 'm op!

Extremely Scary Ghost Elevator Prank In Brazil

Deze video van een Braziliaanse show genaamd Silvio Santos Program bereikte 21 miljoen views sinds maandag, de grap is … nou ja, vorm je eigen mening. Maar het is viraal, toch?

The Hobbit: An Unexpected Journey, Video #9

The Hobbit: An Unexpected Journey verschijnt binnen 2 weken in de bioscoop, hopelijk. Deze mooie en grappige video toont het werk in de post productie. De 2 miljoen views binnen een paar dagen tonen aan dat het publiek niet kan wachten. Wil je nog meer zien bekijk de overige videos hier.

Gay Women Will Marry Your Boyfriends

Naast het stemmen voor de Amerikaanse president hebben mensen ook gestemd voor of tegen het homohuwelijk. Sommige staten waren voor en voor de staten waar het er niet doorheen is heeft The Unsolicited Project een boodschap voor vrouwen die het niet ondersteunen. Bijna 2 miljoen views binnen een week. Dames beter kan je kijken naar je vriendjes. 😉

Marilyn and N°5 – Inside CHANEL

Twee iconen ontmoeten elkaar in deze geweldige video, die bijna een miljoen keer bekeken is sinds 16 november. Marilyn Monroe meets Chanel Parfum. Wist je wat Marilyn droeg naar bed? CHANEL N°5!

Cool Things to Find – “Dumb Ways to Die”

De Dumb Ways to Die video, nummer 1 van afgelopen vrijdag, is al 29 miljoen keer bekeken en het was slechts een kwestie van tijd tot er parodieën op zouden komen. De leukste is degene van Laughpong, met ongeveer 500.000 views binnen 2 dagen.

Rudi de Groot
Content Marketeer bij SDIM

Creatief en innovatief met een grote passie voor content- en socialmedia-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!