Viral Friday 34/2018: Alexa biedt baby-hulp en het kerstballenseizoen is geopend

24 augustus 2018, 12:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video’s van GEICO, Amazon Alexa, 1000Bulbs.com en VipKid.

GEICO Insurance: Meerkats Spread Office Gossip

2.326.162 weergaven

Na het afluisteren van het telefoongesprek van collega Sheila, waarin ze wordt gedumpt door haar vriend Craig, verspillen de kantoor-stokstaartjes geen tijd met het verspreiden van het nieuws. GEICO vertelt daarbij dat zolang kantoorroddel maar snel verspreid, je kunt rekenen op een verzekeringsmaatschappij die klanten geld bespaart.

Amazon Echo: Dad’s Day

8.865 weergaven

Het is papadag en gelukkig wordt de vader vandaag een handje geholpen door het Echo-systeem a.k.a. Alexa. Zij helpt je met het organiseren van het leven zodat jij je kan richten op wat echt belangrijk is. Alexa herinnert de vader aan afspraken en het vinden van de babyspullen. En om het af te maken laat Alexa weten dat zijn vrouw van hem houdt en dat hij het goed doet.

1000Bulbs.com: 2018 Christmas Commercial

100.995 weergaven

Nog maar 123 dagen tot het kerst is (echt al bijna…). Het weer wordt ook al wat minder, dus om alvast in de stemming te komen: een kerstcommercial. Het gaat om gepimpte kerstman die helemaal klaar is voor de kerst. Om het verhaal compleet te maken stapt de kerstman in een Lamborghini met een speciaal nummerbord. GET LIT!

VIPKid: 2018 Commercial

104.094 weergaven

VIPKid heeft als slogan ‘Teach Global, Work locally’ en de nieuwste commercial is gericht op mensen die Engelse les willen geven over de hele wereld. Via een online platform en videoverbinding kan dat nu, zodat je thuis of waar dan ook vandaan, kunt lesgeven.

Daphne Awad
Campaign Executive bij Mindshare

Campagne-executive bij Mindshare en verantwoordelijk voor de wekelijkse rubriek Viral Friday op Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!