Verkoop t-shirts via internet groot succes

5 mei 2005, 03:44

De online verkoop van t-shirts in de Verenigde Staten neemt een ongekende vlucht. Ondernemers begonnen vaak met heel andere artikelen, maar de simpele kledingstukken bleken het best te lopen. Momenteel verdienen zo’n 1.500 websites goed geld met de verkoop van t-shirts via internet aldus de Wall Street Journal (via: FEM Business).

Hoe zit het eigenlijk in Nederland? Een zoekopdracht naar verkoop t-shirts in Google levert in ieder geval al meer dan 40.000 hits op!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  Selwyn

  lijkt me ook niet zo gek. Een t-shirt is niet een kledingstuk dat je normaal echt moet passen in de winkel, zoals een broek of schoenen. Daardoor ben je denk ik sneller geneigd het online aan te schaffen. Verder zijn er in de winkels vaak weinig originele t-shirts te vinden.

  Denk in Nederland ook aan het met een spin-award bekroonde buutvrij.com wat door rhinofly opgezet is. Weet alleen niet of zij ook goed geld aan die site verdienen.


  5 mei 2005 om 06:40
  belle

  nou, ik ben al meer dan 5 jaar bezig. Veel lol en dito omzet. En mensen die 1 shirt bestellen komen vaak terug als ze grote aantal nodig hebben!


  6 mei 2005 om 08:29
  Peter

  Ik heb laatst mijn eigen shirt gemaakt bij T-signers.com. Tis zeer vet geworden! Nog cooler om ‘m te dragen als je weet dat je ‘m zelf ontworpen hebt!


  15 februari 2006 om 22:51
  Mike

  Begon met 1 bestelling bij http://www.teesnzo.nl en nu ruim een jaar later in bezit van vele T-shirts van die lui. Denk dat mijn halve kast ermee gevuld is. Eén x is het niet goed gegaan met de bestelling/bezorging maar ze hebben het perfect opgelost, goede service! Nu al weer een bestelling lopen, lekker voor de vakantie!


  12 juli 2006 om 12:24
  Joost

  17 oktober 2006 om 18:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!