Verhoog je conversie met laagdrempelige digitale transacties #adv

5 januari 2017, 09:30

Het efficiënt en klantvriendelijk organiseren van transacties wordt meer en meer een bepalend onderdeel in het commercieproces. Maar hoe zorg je nu voor een laagdrempelige transactie die leidt tot meer conversie? Tijdens Digital Transactions op 7 maart vertellen experts uit de branche je alles over de mogelijkheden.

Koop nu alvast jouw early bird-tickets!

Digitale transacties zijn relevanter dan ooit. Laagdrempelige transacties leiden namelijk tot een verhoogde conversie. Dus easy transactions, easy commerce. Klanten gebruiken verschillende kanalen om aankopen te doen en in dit proces vinden meerdere soorten transacties plaats. Wat voor digitale transacties zijn er mogelijk? Welke technologische innovaties worden belangrijk? En wat komt er allemaal kijken bij een digitale transactie?

Je hoort het tijdens Digital Transactions op 7 maart. Profiteer nog t/m 16 januari van het aantrekkelijke early bird-tarief!

Koop nu alvast jouw early bird-tickets!

Twinkle is het grootste onafhankelijke kennis- en informatieplatform voor e-commerce ondernemers en professionals in Nederland. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke verhalen is Twinkle actueel en inspirerend. Het magazine van Twinkle verschijnt 10 keer per jaar in print en op tablet. De website, geoptimaliseerd voor smartphones, wordt dagelijks gevuld. Ieder jaar publiceert Twinkle de Twinkle100, een uitputtend overzicht van de grootste online retailers en reisorganisaties in Nederland.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!