Van 0 naar 132 miljoen podcast downloads door organische groei

Consistentie is vaak de sleutel tot succes. In deze podcast ga ik in gesprek met John Lee Dumas over zijn succesvolle podcast EOFire.

17 november 2022, 14:20 3585 x gelezen

John Lee Dumas is de oprichter van de award winning podcast Entrepreneurs On Fire. Hij maakte van zijn podcast een miljoenen business en heeft inmiddels meer dan 3000 afleveringen gepubliceerd. Hij bereikte dit vrijwel zonder de inzet van advertising of andere betaalde kanalen. In deze aflevering van de Inbound4Cast geeft John een aantal waardevolle tips over zijn aanpak.

John Lee Dumas vertelt onder andere over:

  • Organisch groeien
  • De beste tactieken die hij heeft gebruikt
  • Het kiezen van een niche
  • En nog veel meer…

Je kan deze podcast ook via Spotify of Inbound4Cast luisteren en bekijken.

Jerrel Arkes
B2B organic marketing consultant bij B2Brands

B2B marketing is veranderd. Lead generatie kent steeds meer uitdagingen. Kopers kiezen vaak al voordat de buyer journey is gestart. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Ik help vanuit B2Brands kennisintensieve B2B bedrijven van strategie tot uitvoering met de creatie en distributie van impactvolle content. Daarmee transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Ik geloof daarbij in de kracht van organisch groeien (organic marketing). Sinds 2008 heb ik hier vele MKB en enterprise organisaties mee geholpen. Sinds 2024 doe ik dit vanuit B2Brands.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!