Valt jouw sponsorcase in de prijzen? #adv

28 juli 2017, 08:30

Heb jij dé beste sponsorcase van het jaar? Op 30 november worden de SponsorRingen uitgereikt, de prestigieuze prijzen op het gebied van sponsoring. Je kunt nu laten zien wat jouw bedrijf in huis heeft door jouw inspirerende sponsorcase in te sturen voor één van de 6 categorieën.

Stuur jouw case in

Winnaars 2016

Boskalis, Samsung, WE Fashion, Van Lanschot en Amsterdam City Swim gingen vorig jaar met een felbegeerde SponsorRing naar huis. Is jouw sponsorcase een winnaar van dít jaar? Meld je dan nu vóór 20 september aan voor één van de categorieën: Entertainment & Events, Maatschappij, Kunst & Cultuur, Sport, Gesponsorde en Smart Budget.

Stuur jouw case in

MarketingTribune is een vakblad voor de marketingprofessional. De primaire doelgroep bestaat uit beslissers in marketing zoals marketingdirecteuren en - managers, productmanagers en directieleden met marketing in hun portefeuille. Daarnaast is MarketingTribune interessant voor beïnvloeders in marketing zoals consultants en adviseurs. Met nieuws, achtergronden, praktijkcases, research en persoonlijke blogs presenteert en duidt MarketingTribune in een tweewekelijks magazine het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!