Vacature: Online Marketeer – SEO / SEA specialist bij DTC media

5 juli 2012, 20:00

Ben jij een online marketing specialist en wil je onze diensten uitbouwen samen met professionals? Ter versterking van ons team in Doetinchem zijn wij op zoek naar een vooruitstrevende en gedreven online marketeer die zich voornamelijk gaat bezighouden met Usability, SEO en SEA optimalisatie.

Functie omschrijving:

De online marketeer die wij zoeken heeft passie voor zijn of haar vak. Je gaat je bezighouden met de SEO optimalisatie voor de websites van onze klanten. Het schrijven van zoekmachine vriendelijke content wordt een deel van je werkzaamheden. Daarnaast zal je technische en functionele adviezen ten behoeve van zoekmachine optimalisatie uitbrengen en ga jij je bezighouden met linkbuilding. Bij ons heb je de mogelijkheid SEO trajecten van A tot Z op te pakken.

Onze nieuwe collega gaat zich naast SEO optimalisatie ook bezighouden met het optimaliseren van SEA campagnes. Het opzetten en optimaliseren van Google Adwords campagnes is voor jou niet onbekend.

Bovendien zal het grondig analyseren van de campagnes en het schrijven van gedegen adviesplannen tot de dagelijkse werkzaamheden behoren. Ook usability onderzoek d.m.v. bijvoorbeeld A/B testen en multivariate testen behoort tot je taken.

Kortom: wij zijn op zoek naar een veelzijdige online marketeer met zoekmachineoptimalisatie ervaring.

Jouw profiel:

– Je hebt een relevante HBO opleiding

– Je hebt relevante werkervaring

– Je hebt ervaring met SEO optimalisatie

– Je hebt ervaring met Google Adwords optimalisatie

– Ervaring met Google Analytics

– Je hebt een passie voor online marketing

– Je bent volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied

– Je hebt analytisch inzicht en bent hierdoor in staat online campagnes te doorgronden

– Je bent proactief, positief kritisch, leergierig en vindingrijk

– Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden

– Je bent flexibel ingesteld

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een aanvulling voor ons bestaande team.

Ons aanbod:

Wij bieden je een gevarieerde en uitdagende baan binnen een hecht en gedreven team. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, door te groeien en diverse interne en externe trainingen te volgen. Je salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en groeien met jouw prestaties mee. Sleutelwoorden voor onze organisatie zijn: jong, creatief, groeiend, hardwerkend en gezellig. Gedrevenheid en prestatiegericht werken is voor ons net zo belangrijk als gezellig wat drinken en ontspannen.

DTC Media, Online Precisie MarketingDTC Media, Online Precisie Marketing is een online marketing bureau gevestigd te Doetinchem dat zich voor 100% heeft gespecialiseerd in de autobranche. Wij verzorgen Online Advertising campagnes (o.a. SEA, Affiliate, eDM), Web Analytics, SEO-trajecten, E-mail marketing, Concept ontwikkeling en Landingspages (actiesites). Daarnaast exploiteren we commerciële concepten, zoals de Online Taxatie Module en onze sites als AutoDNA.nl en Directenzekerlenen.nl. Vanuit de hoofdvestiging in IJsselstein verzorgen we alle vormen van printmedia voor onze klanten.

Bij ons ben je geen werknemer maar medewerker. Er is geen afstand maar betrokkenheid. Geen hiërarchie maar korte lijnen wat resulteert in snelle besluitvorming. We houden van snel schakelen!

Interesse?Al zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct! Mail je CV en motivatie naar frans@dtcmedia.nl. Heb je aanvullende vragen, aarzel niet en bel met Frans Huetink, telefoon (06) 250 666 76 of kijk op www.dtcmedia.nl.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!