#Vacature: online marketeer bij TUI Nederland

12 augustus 2014, 08:00

De grootste speler in de Nederlandse reisbranche is op zoek naar een SEA specialist! Innovatie, ambitie en ontwikkelen kenmerken onze organisatie. Wij werken met een jong en bevlogen marketing team om online een grotere speler te worden. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij jezelf verder ontwikkelen in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meer weten? Lees snel verder.

Het Online Marketing team bestaat uit vijf Online Marketeers die verantwoordelijk zijn voor de verschillende kanalen (SEA, Display, Retargeting, Affiliates, Partners en Social Media). Het online marketing team is zowel verantwoordelijk voor directe online performance via online sales kanalen als voor branded performance en online branding kanalen.

Vacature

Als Online Performance Marketeer ben je medeverantwoordelijk voor het strategisch en operationeel aansturen van alle preformance (online sales) campagnes (met focus op SEA en Retargeting) van Arke.nl

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen van online marketing op de korte en lange termijn en stuur je waar nodig bij. Dit doe je door je expertise in te zetten samen met onze bureaus en samenwerking te zoeken met oa de afdelingen Yield, Marketingcommunicatie en Marketing Intelligence.

Je komt terecht in een jong, informeel team met de ambitie om de komende jaren online een grote slag te slaan!

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO/universitaire werk- en denkniveau, bij voorkeur op gebied van interactieve media en marketing. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring waarvan in een soortgelijke functie.
 • Tevens beschik je over actuele vakkennis op het gebied van online marketing, online communicatie en interactieve media.
 • Je bent zowel resultaatgericht als klantgericht, kostenbewust, flexibel, innovatief, proactief, probleemoplossend en stressbestendig. Daarnaast ben je commercieel en creatief ingesteld. Je kunt goed organiseren en kan zowel schriftelijk als mondeling communiceren en presenteren in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen + 8 ADV-dagen obv fulltime
 • Bonusstructuur
 • Trainingsmogelijkheden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Laptop van de zaak
 • Korting op prive reizen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edwin Hof, Hoofd Online Marketing, via 070 – 326 6527. Solliciteren kan via onze website: www.werkenbijtui.nl

Met 1,5 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,7 miljard in 2013 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, Kras, ROBINSON, KidsWorldClub, Goed Idee Reizen, Extravacanza, Wedding Unlimited en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij Arkefly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!