Vacature: Customer Journey Expert Beleggen & Private Banking #ADV

ING
16 december 2015, 13:30

ING zoekt een Customer Journey Expert Beleggen & Private Banking

Als Customer Journey Expert (CJE) speel je een belangrijke rol bij het realiseren van de groeiambitie van de Tribe Beleggen & Private banking

ING Private Banking heeft net een nieuwe strategie gelanceerd om echt een step change te maken waarmee de norm in de markt wordt gezet. Dat betekent dat ING Private Banking bekend zal staan als de bank met de juiste, kwalitatief hoogstaande service op het juiste moment en met een focus op de individuele wensen en behoeften van de klant, op een feilloze manier uitgevoerd zodat de klant altijd een gevoel heeft dat past bij een premium dienstverlening.

Belangrijkste taken:

• Zichtbare invulling geven aan de purpose van Private Banking: “empowering people to stay a step ahead in life and in business to achieve their aspirations”

• Bijdragen aan de stepchange om ING Private Banking dé norm te maken in Private Banking in Nederland.

• Vergroten van de zichtbaarheid van de ING Private Banking zowel binnen als buiten ING

• Vergroten van het engagement van collega’s

• Opzetten van ambassadeursprogramma’s zowel binnen als buiten ING

Wij zoeken:

Een ervaren Customer Journey Expert die energie krijgt van het uitdragen van concrete, tastbare resultaten. Ben jij de expert die marketing, sales en in- en externe relaties op een effectieve wijze weet samen te brengen? Sla jij de brug tussen onze strategie met de salesorganisatie en in- en externe partijen? Herken jij (ook de kleinste) resultaten en kun jij naast jouw bijdrage aan de resultaten fungeren als onze grootste in- en externe ambassadeur? Ben jij een podiumdier en wil jij in de ‘lead’ zijn alle kansen die zich voordoen om (de strategie en werkwijze van) ING Private Banking te promoten?

Vanuit een intern perspectief ga jij aan de slag met de branding van de strategie van Private Banking. Je gaat je storten op het uitdragen van het merk, de belangrijkste waarden alsook het ambassadeursprogramma. Ook het ontwikkelen van interne campagnes en organiseren van events – gericht op onze eigen medewerkers – vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je kunt jezelf wel zien als dé specialist op het gebied van ‘engagement’. Jij weet onze eigen medewerkers in beweging te krijgen om hun verhaal op authentieke wijze te vertellen en te delen, zodat collega’s worden geïnspireerd en ons extern potentieel wordt geactiveerd. Met jouw plannen, ideeën en acties komt ING Private banking steeds beter op de kaart te staan.

Er liggen zowel operationele als strategisch-tactische taken en verantwoordelijkheden op jouw bord. Voor het imago van Private Banking moeten we ook de interne omgeving in beweging krijgen. Op die manier werken we aan de Private Bank van de toekomst .

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

Daarnaast heb je:

• Een afgeronde opleiding op minimaal master niveau

• Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het snijvlak van sales, communicatie/marketing.

• Je hebt ervaring met projectcoördinatie/-management en met de organisatie van evenementen.

• Je hebt ervaring in een bancaire omgeving

Jouw werkomgeving

Als Customer Journey Expert Beleggen & Private Banking bij ING Domestic Bank werk je vanuit Amsterdam binnen een Squad met drie tot tien collega’s uit verschillende Chapters aan een gezamenlijke missie. ING Domestic Bank heeft net de eerste stappen gezet naar een nieuwe organisatie die gebaseerd is op het Spotify-model en volledig conform het Agile gedachtegoed werkt. De nieuwe organisatie is opgebouwd uit verschillende Tribes en Centers of Expertise.

In een Tribe werken professionals met verschillende expertises, die deel uitmaken van een Chapter. Chapterleden van één Chapter hebben allemaal dezelfde expertise. Chapterleden werken op hun beurt weer in Squads met een specifiek doel/specifieke missie. Zie voor meer info over de nieuwe werkwijze van ING Domestic Bank: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Wat-ING-biedt/Agile-werken.htm

Jij werkt binnen de Tribe Beleggen & Private Banking. Jouw functie valt binnen de Chapter Bemensde Kanalen. Werken bij ING Domestic Bank betekent werken in een zeer dynamische en innovatieve omgeving, waar de ambitie is om koploper te zijn en te blijven in het (internationale) bankwezen.

Ontwikkeling en doorgroei

Binnen ING Bank realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steeds moeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke doorgroei en ontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatief neemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijft verbeteren. We ondersteunen je graag in je doorgroei, zowel horizontaal als verticaal, en we bieden je ongekende carrièrekansen.

Interessant arbeidsvoorwaardenpakket

In deze full-time functie (36 uur) heb je als Custormer Journey Expert bij ING Domestic Bank niet alleen recht op een uitstekend basissalaris (afhankelijk van jouw werkervaring) en 21,5 vakantiedagen, maar heb je ook een 13e maand en een dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling.

Reageer op deze vacature

Meer weten of solliciteren?

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer dan nu en word Customer Journey Expert Positionering en klantproposities bij ING Domestic Bank. Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Rik van der Ven via Rik.van.der.Ven@ing.nl of via +31 6 55812970.

Wij maken graag kennis met je!

Ben jij al zeker van je keuze en wil jij aan de slag als Customer Journey Expert bij ING Domestic Bank? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer

ING

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!