Je bekijkt een artikel van Beeckestijn
partner

Unieke NIMA marketingtrainingen: klassikale lesdagen + online leeromgeving #adv

1 september 2016, 08:30

Wil je graag je NIMA-diploma halen, maar zie je het niet zitten om wekelijks lessen te volgen? Dan biedt IDMK je een unieke aanpak waarbij je je optimaal kunt voorbereiden op het halen van het NIMA-diploma. We combineren ondersteuning en verdieping tijdens klassikale lesdagen met zelfstudie via onze online leeromgeving; het beste van 2 leermethodes samen!

Op dit moment biedt IDMK de volgende NIMA-opleidingen via deze methode:

  • NIMA Basiskennis Marketing
  • NIMA Basiskennis Online Marketing
  • NIMA A Marketing Medewerker
  • NIMA B Marketing Manager

Je kunt op elk moment beginnen met de opleiding; waar en wanneer het jou uitkomt!

Lees meer over onze NIMA-opleidingen

Online leeromgeving: je eigen tempo, je eigen studiemoment

Via een speciaal ontwikkelde online leeromgeving studeer je thuis (of op je werk) in je eigen tempo en op het moment dat het je het best schikt. Jouw coach volgt via de online leeromgeving jouw voortgang en is online beschikbaar om je te helpen en ondersteunen bij vragen.

Klassikale lesdagen: voor verdieping, verduidelijking en coaching

Naast de online leeromgeving zijn er klassikale lesdagen, als optimale aanvulling op de online leerstof. Eén lesdag staat helemaal in het teken van examentraining als optimale voorbereiding op het maken van het NIMA-examen. Na het volgen van deze dag kent het NIMA-examen geen verrassingen meer voor je en start je vol zelfvertrouwen aan het examen!

Werk verandert continu en dat vraagt om de juiste kennis en skills. Beeckestijn Business School helpt hiermee. Met compacte en praktische programma’s binnen digital, marketing, cx, data en communicatie door 100% vakexperts. Op zoek naar nieuwe kennis en inspiratie? Woon een online clinic bij, download een van de whitepapers of volg een opleiding of training. #kennisdelen 

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!