Tweede Vespa productblog gestart

11 augustus 2005, 04:41

image

Onder de naam VespaQuest is het tweede Vespablog van start gegaan. Crystal Waters, eigenaar van een Vespa, zal co-blogger Justene Adamec, die nog nog nooit op een Vespa heeft gereden, begeleiden richting aankoop van een Vespa om vervolgens samen te bloggen over hun Vespa-ervaringen.

Eerder al ging het andere vespablog, www.vespaway.com, van start. Beiden initiatieven worden begeleid door Steve Rubel vanuit CooperKatz and company.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  evroekel

  Aangepast. Bedankt.


  11 augustus 2005 om 12:06
  Annet

  Ik pleit toch meer voor Tomos 😉 Ik zal de Tomosfans eens aansporen op hun forum, om de versnellingskoppen bij elkaar te steken en Vespa met grote bloggings-speed in te halen….

  was getekend droombos


  12 augustus 2005 om 20:18

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!