“Trends in zoekmachine marketing” groot succes!

11 mei 2005, 05:29

'Trends in zoekmachine marketing' groot succes!

Afgelopen weken heeft Traffic4u naar aanleiding van het bezoek van Remi van Beekum en Haico Pols aan de Search Engine Strategies conferentie in New York een aantal kennis sessies georganiseerd voor haar klanten en partners. Vanwege de enthousiaste reacties van de deelnemers willen we deze kennis sessie “Trends in zoekmachine Marketing” speciaal voor de lezers van Marketing Facts nog 1 keer organiseren op dinsdag 31 mei 2005 op ons kantoor in Amsterdam.

Op de conferentie zijn veel trends en ontwikkelingen binnen de branche de revue gepasseerd, en werden de resultaten van de laatste onderzoeken op het gebied van zoekmachine marketing gepresenteerd. Verder was er veel nieuws te vernemen over onder meer ‘local search’, ‘pay per call’ advertising en de strategie?n en ontwikkelingen van zoekmachines voor de komende periode.

De sessie is voor mensen met enige voorkennis en zal in een hoog tempo de verschillende zaken behandelen. Tijdens de sessies worden de leuke en interessante ontwikkelingen aangekaart die binnen nu en afzienbare tijd ook in Nederland zullen gaan opduiken. Wat kunnen we verwachten? Een kijkje in de toekomst van zoekmachine marketing in Nederland dus. Tijdens de borrel kan er nog uitgebreid worden nagepraat en idee?n worden uitgewisseld.

In een informele sfeer ide?en opdoen en informatie uitwisselen, geen lange droge diepe verhalen… Op een snelle en leuke manier op de hoogte worden gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.30 Ontvangst

16.00 Welkomstwoord en algemene trends in zoekmachine machine marketing door Gert-Jan Munneke

16.10 Trends in Search Engine Advertising door Haico Pols

16.35 Trends in Organic Search door Remi van Beekum

17.00 Tijd voor vragen en borrel

Indien je ge?nteresseerd bent en het je leukt lijkt de sessie bij te wonen stuur dan even een mailtje ([email]munneke@traffic4u.nl[/email]). Let op, het aantal beschikbare stoelen is beperkt!

Oprichter en directeur van zoekmachine marketing bureau Traffic4u. Spreker op verschillende nationale en internationale congressen. Betrokken als partner bij 212 Amsterdam.

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Leuk, ben er in ieder geval bij!


  11 mei 2005 om 05:33
  Frederik Brouwers

  Gert-Jan, ik was er gisteren bij en vond het erg interessant. Kan het zeker de lezers van Marketing Facts aanbevelen.


  11 mei 2005 om 05:57
  traffic4u

  Direct al vele aanmeldingen gehad, leuk! Gaat een erg leuke sessie worden.


  11 mei 2005 om 10:18
  alexstil

  gj, ik kom ook graag met 2 personen


  11 mei 2005 om 14:52
  Remi

  Op dit moment hebben we reeds 30 aanmeldingen binnen! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.


  13 mei 2005 om 04:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!