Travel24.com nieuwe stijl

6 januari 2003, 08:29

Vanochtend is de relaunch van de website van Travel24.com live gegaan. Travel24.com is via internet reeds anderhalf jaar actief op de Nederlandse reismarkt met een zeer uitgebreide site.

Algemeen Directeur Roefs: ‘In november 2001 is onze website door het onafhankelijke onderzoeksbureau Jungle Rating uitgeroepen tot beste en meest complete reiswebsite van Nederland. Maar uiteraard blijven er altijd zaken voor verbetering vatbaar.’ Alle aanbevelingen van Jungle Rating zijn overwogen en de verbeteringen zijn doorgevoerd in de nieuwe website. Naast de nieuwe kleurstellingen is met name de snelle en makkelijke navigatie een enorme vooruitgang. De diverse producten en de daarbij behorende informatie zijn gegroepeerd weergegeven. Hierdoor heeft de klant de boekingsmogelijkheden en benodigde informatie direct bij elkaar staan.

Roefs: ‘Wij verwachten met onze nieuwe site nog beter aan de wensen van de consument tegemoet te kunnen komen.’ Ondanks het succes van de website blijft het call center van Travel24.com een cruciale rol spelen. Roefs: ‘Zonder onze specialisten in het call center zouden we geen succes op het internet hebben. Een deel van onze online bezoekers zal altijd behoefte houden aan menselijk contact.’ Net als vorig jaar zal Travel24.com ook weer op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht met een grote stand aanwezig zijn. Hier zullen de nieuwe mogelijkheden aan de vakwereld en het publiek getoond worden. De Vakantiebeurs wordt gehouden van 7 tot en met 12 januari 2003. De stand van Travel24.com bevindt zich in hal 1 Mediterrane hal, standnummer 1.E-150.

Over Travel24.com

Travel24.com Nederland maakt onderdeel uit van het internationale netwerk van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal. Travel24.com heeft meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com De Travel24.com internet reisbureaus versmelten de belangrijkste componenten ‘uitgebreide reisinformatie’ en ‘compleet aanbod’ met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met

geselecteerde media- en technologiepartners aan.

Bron:

http://www.persberichten.com/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!