Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Toekomstige trends in verlichting: tips voor marketeers

Ben je druk in de weer met het transformeren van je kantoor?

BBP
5 februari 2024, 10:16 57 x gelezen

Bijvoorbeeld omdat je merk een nieuw imago krijgt of omdat je binnenkort verhuist naar een nieuw pand? Het uitzoeken van de verlichting is dan zeker een belangrijk punt van aandacht. Want naast dat het voor een productieve werkplek kan zorgen, kan het ook meteen voor erg veel sfeer en gezelligheid zorgen. Redenen genoeg dus om je hier wat verder in te gaan verdiepen. Wat voor trends je zeker in de gaten kunt blijven houden, lees je in deze blog.

Maak een statement op kantoor met een mooie kroonluchter

Het kopen van een kroonluchter is nog steeds een van de meest gewilde investeringen. En dat heeft zo zijn redenen. Want of je nu naar een lichtbron zoekt voor in de ontvangsthal, in het toilet of op kantoor. Doordat een kroonluchter in tal van formaten en ontwerpen te verkrijgen is, past het perfect in iedere ruimte. En dat is nog niet alles. Met een waanzinnig ontwerp maak je ook meteen een statement en maak je van de verlichting een echte blikvanger.

Optimaal zicht op de werkplek met de beste plafondlampen

Ben je op dit moment juist op zoek naar een erg praktische vorm van verlichting? En moet het vooral dienen om goed gefocust te kunnen werken en ieder bureau goed belichten? In dat geval is het slim om het volledige aanbod plafondlampen eens een keer op een rijtje te zetten. De lampen zijn erg makkelijk te bevestigen, nemen eigenlijk geen ruimte in beslag en hebben vrijwel geen onderhoud nodig. En dankzij de vele stijlen, kleuren en formaten die er online te koop zijn, is er altijd wel een geschikt ontwerp te vinden dat past bij de stijl van jouw kantoor.

Upgrade het kantoor en shop de leukste trends op het gebied van verlichting online

Is het tijd om je kantoor in een nieuw jasje te steken? En speel je maar al te graag in op de laatste trends op het gebied van verlichting? Via een specialist op het gebied van verlichting shop je deze trends eenvoudig en snel. En plaats je online een bestelling op je zakelijke rekening? Dan kun je deze bestelling ook nog eens erg snel bij jou op de zaak verwachten. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de stijl van de verlichting voor bij jou op het kantoor?

Dit artikel verschijnt op initiatief van Lequal
Tekst: Lequal | Beeld: 123RF

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!