Toekomst Online Video

24 september 2013, 15:55

Video infographic

In een serie van 4 video infographics presenteren we statistieken rondom online video marketing. In deze afleveringen gaan we in op voorspellingen met betrekking tot Online Video.

Als het gaat om de toekomst van online video heeft ICT-bedrijf Cisco voorspellingen gedaan voor het jaar 2017. Zo voorspellen ze dat in 2017 meer dan meer dan de helft van het internetverkeer wereldwijd uit video's zal bestaan, en dan zijn illegale video downloads nog niet mee gerekend. Wil jij weten aan hoeveel DVD's dit aantal video's gelijk staat of hoeveel video's er naar verwachting bekeken worden via Smart TV's? Door de de onderstaande one-minute-video-infographic te bekijken, ben je weer op de hoogte.

Oscar Langerak is directeur van VideoWerkt en ziet dat online video steeds meer wordt ingezet door bedrijven. Online video biedt de mogelijkheid om interactie aan te gaan met klanten en deze op verschillende mobiele devices te bereiken. Het aantal online video kijkers groeit nog steeds. Het aantal video’s wat bekeken wordt via mobiele devices groeit ook nog steeds. Kortom video werkt. Oscar heeft een passie voor het vastleggen van verhalen. Uit de maatschappij, binnen bedrijven of over services of producten. Hij is met VideoWerkt een betrouwbare en snelle partner voor het produceren van video’s en het adviseren en uitvoeren van alle facetten van video marketing; van hosting tot video SEO en social sharing. Wij maken video die werkt! Oscar startte VideoWerkt in 2011 om communicatie te verbeteren door het aanbieden van fraaie, conceptmatige en strategisch verantwoorde online video’s. In 2012 is hij mede-initiatiefnemer van de nieuwe lokale omroep OPEN Rotterdam. Deze omroep heeft per 1 maart 2013 voor 5 jaar de uitzendvergunning.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!