Toch borduren voor Autotrack

15 mei 2006, 03:56

Toch borduren voor AutotrackZaterdag avond in Kassa een item over de Autotrack reclames. Kassa plaatste (flauw..) zelf autos op de site, en ging vervolgens de tegenprestatie innen. De reactie van Autotrack:

“De medewerkers van Autotrack reageren heel sportief en geven ruiterlijk toe dat er dus wel gesjoemeld kan worden met de tweedehands auto’s op de site. Als weerwoord vertellen zij echter wel dat zij instaan voor 95% van de auto’s op de site. Deze auto’s komen uitsluitend van autodealers waarmee zij waterdichte afspraken hebben gemaakt.”

Maar helaas.. . Ik zie graag de geborduurde nachtwacht tegemoet.

Maarten Roelofs Manager Online Marketing & Sales Speurders.nl. Hiervoor ilse Media en Wanadoo. Van origine systeembeheerder (Unix, Cisco etc). Eerste activiteiten met internet in 1995, 'IPC', website ontwikkeling. Gelukkig voor het uiterlijk van het internet ben ik hier niet mee doorgegaan. Specifieke interessen zijn technologie en internet en de ROI van online marketing. Internet marketing is naar mijn mening de hoeksteen van elke marketingcampagne. Een campagne die zich niet op internet kan bewijzen moet ernstig heroverwogen worden. Kan zich ergeren aan uitspraken als 'alles wordt TV', het is namelijk net omgekeerd: 'alles wordt internet'

Categorie
Tags

8 Reacties

  Alexander

  Hoewel ik de actie van Kassa flauw vond, vond ik het wel heel raar dat Autotrack niet vermelde dat het alleen om auto’s via autobedrijven ging! Raar, je introduceert een campagne waarvan je weet dat die opvallen is enzo, maar je zet er niet bijdat het van bedrijven is (of je doet het ook voor consumenten)


  15 mei 2006 om 15:32
  maarten

  Inmiddels een reactie van Autotrack: het blijkt een typevout te zijn. Doet niets af aan de fout, dus ik wil die nachtwacht zien!


  15 mei 2006 om 16:11
  BasW

  Nou, die mogen blij zijn dat het niet om het panorama van Mesdag gaat….


  15 mei 2006 om 17:21
  MXM

  Jongens, get a life! Iedereen ziet dat dit een type-fout is (Maarten kan er ook wat van trouwens met z’n “typevout”)


  16 mei 2006 om 06:24
  mangold

  Typfout schrijf je zonder ‘e’, MXM 😉


  16 mei 2006 om 06:37
  gPoque

  Typefout schrijf je wel degelijk met een ‘e’. Zie http://www.vandale.nl en http://www.woordenlijst.org. 😉


  16 mei 2006 om 09:31
  Lilian

  Ik heb ook een foute kilometerstand gevonden, ik kwam er helaas pas achter dat het fout was toen ik de auto bij de autohandelaar ging bekijken. Zeer teleurstellend als een auto ineens 100.000 kilometer meer heeft gereden. Dus weet iemand de naam van de productmanager die in de advertentie beloofde de nachtwacht te borduren? De muur hier is namelijk nog behoorlijk kaal… ik zou haar graag van een mailtje voorzien..


  29 mei 2006 om 13:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!