Tip: BBC Click Online

4 april 2005, 16:25

BBC Click OnlineClick Online, een technology lifestyle-show van de BBC, biedt vandaag 20 minuten video over onder andere blogging. Er wordt ingegaan op de beperkingen van blogging in China, waarbij China dissident Cai Chongguo meldt dat 63 bloggers in China zijn gearresteerd. Ook Rathergate en het uitlekken van Apple informatie worden aangehaald.

Qua blogging niet veel nieuws voor een gemiddelde MarketingFacts-lezer, maar interessant genoeg om toch even te bekijken. Er wordt ook ingegaan op de opkomst van laptops ten koste van desktops en Picasa2.

Neem zeker de RSS-feed van Click Online in je reader op voor technology lifestyle nieuws.

Bron: frEdSCAPE’s

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!