The Paris Hilton Podcast

5 april 2005, 16:47

The Paris Hilton Podcast

Ik refereerde al eerder in de reacties naar de podcast van Paris Hilton. Inmiddels is de betreffende podcast-pagina (rss) online en kun je er vanaf 29 april de podcasts downloaden. De podcasts zijn onderdeel van de reclamecampagne voor

Stephen King’s

de remake uit 1953 van House of Wax (met o.a. Paris Hilton), die op 6 mei in premiere zal gaan.

Slimme reclamestunt van Warner Bros om de film op deze manier te promoten. Aan de andere kant, op de betreffende podcast-pagina kan de bezoeker gratis software downloaden en zijn instructies te lezen hoe podcasts te downloaden. Kon dus ook nog wel eens een extra push geven aan het in de VS toch al populaire fenomeen podcasting.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Bas van Eijk

  Stephen King remake? Ben zelf een redelijke Stephen King fan en dacht op de hoogte te zijn van al zijn publicaties (novels, short stories etc) en kan me geen “House of Wax” herinneren. Op imdb.com, stephenking.com etc wordt ook nergens melding gemaakt van zijn betrokkenheid. Kan je uitleggen hoe of wat?


  5 april 2005 om 17:32
  media

  Je hebt gelijk Bas, is niet van Stephan King. Dit stond echter wel in de blogs die ik hier vandaag over heb gelezen.


  5 april 2005 om 17:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!