• Mobile
    wordt gesponsord door

TEDtalk Tuesdays: Kevin Kelly

TEDtalk Tuesdays: Kevin Kelly

Afgelopen vrijdag vond het congres TEDxAmsterdam plaats. Marketingfacts heeft al een aantal interessante postings hieraan gewijd en ook Sanoma Uitgevers was ter plaatse om behind the scenes opnames te maken met de aanwezige sprekers.

Daarom in deze aflevering van TEDtalks-Tuesday aandacht voor een van de belangrijkste sprekers van TEDxAmsterdam.

De moeite waard omdat ...

Ten eerste natuurlijk omdat Kevin Kelly een held is. Kelly geldt als een van de grootste namen van afgelopen vrijdag vanwege zijn orakel-achtige voorspellingen in het verleden. Zijn boek “Out of control” geldt nog steedt als een van de betere werken op het gebied van de abstracte postbiologische pseudo-realiteit.  (daar!)

{title}

Jim’s persoonlijke noot

De presentatie van Kevin Kelly op TEDxAmsterdam had veel overlap met de presentatie die reeds te vinden is via TED.com. Daarom vind ik de interviews die hem later op de dag zijn afgenomen eigenlijk nog wel interessanter. Bijzonder bijvoorbeeld hoe Joris van Heukelom hem aan het denken zet over de relatie tussen “God” en technologie.

Meer lezen en kijken

Als je deze talk aansprekend vindt, raad ik je ook aan om te kijken naar Kevin Kelly over ‘the next 5000 days of the web’, de andere interviews door Sanoma Uitgevers en natuurlijk de beelden achter de schermen in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.