Teamwork ist das alle tun, was ich sage

12 april 2005, 03:45

Teamwork ist das alle tun, was ich sage

Admanager: Ter ere van haar 5e verjaardag is zibb.nl een opmerkelijke campagne gestart. Onder de noemer ‘Jens und Torsten’ worden er twee Duitse management goeroes naar Nederland gehaald. Deze goeroes geven tips voor succesvol leiderschap, zodat de zibb-lezer de komende 5 jaar nog stevig in het zadel zit.

Via de speciale campagnewebsite metzibbkomjeverder.nl maakt de bezoeker kennis met Jens, ‘blond, snel, wild’ en Torsten, de serieuze noot. Beelden ondersteund met geluid leiden de bezoeker vervolgens door de Leiterschaft Prinzipes zoals ‘Mann kann nicht arrogant genug sein’ en ‘Teamwork ist das alle tun, was ich sage’.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Jan

    Dus de Duitsers moeten onze managers ‘leiterschafts Prinzipes’ bij brengen … Als dat maar goed komt 😉


    12 april 2005 om 11:32

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!