TBK Reclamebureau en Bookmark ontwikkelen ?Movie Minutes?

TBK Reclamebureau en Bookmark ontwikkelen ?Movie Minutes?

TBK Reclamebureau uit Utrecht en het interactieve marketingbureau Bookmark uit Naarden hebben in opdracht van Buena Vista Home Entertainment (Benelux) het innovatieve loyaliteitsprogramma ?Movie Minutes? ontwikkeld. TBK tekende voor concept en creatie, Bookmark voor de realisatie van de website en het fulfilment.

Bij de aankoop van DVD?s van Buena Vista Home Entertainment, kan de consument sparen voor gratis DVD?s. Elke aankoop levert 30 Movie Minutes op, vanaf 60 Movie Minutes kan er al een gratis DVD besteld worden (er geldt wel een bijdrage in de verzend-, verzekering- en handlingskosten van 5 Euro). De afhandeling geschiedt volledig via het internet, middels de website www.movieminutes.com De consument registreert de aangekochte DVD via een unieke code die onder een kraslaag op de DVD te vinden is. Op de site wordt het saldo Movie Minutes direct bijgehouden en bij voldoende saldo kan de consument direct op de website gratis titels bestellen.

Niels Peursum, senior-productmanager bij Buena Vista, heeft hoge verwachtingen van Movie Minutes. ?Dit loyaliteitsprogramma zal voor een sterke verkoopimpuls bij het retailkanaal zorgen. Consumenten zullen sneller geneigd zijn meer titels aan te schaffen opdat de gratis DVD eerder in zicht komt. Movie Minutes wordt als een merk in de markt gezet en door het stukje toegevoegde waarde van het spaarsysteem zal de consument het ook als merk zien. Movie Minutes is in die zin uniek ten opzichte van andere concepten die op dit moment in de markt staan en waarvan prijs de enige manier van positioneren is?.

Tijdens de lancering zal flink geadverteerd worden in diverse media, beginnend met een teasercampagne op TV. De introductie van het concept stond gepland voor 10 december, de datum dat de films Bruce Almighty en The Recruit uitkomen.

Bron:
Nieuwsbrief Admanager


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.