Talpa neemt Radio 538 over

23 mei 2005, 10:17

Vandaag is op diverse websites, waaronder adformatie.nl en planet.nl, het nieuws te lezen dat Talpa Radio 538 overneemt. Had Venturo het op 4 mei toch goed!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

2 Reacties

  Bas

  Toch apart, de overname. Want ze hadden Noodzee, die moeten ze nu dus verkopen voor 538. Daarmee geeft De Mol eigenlijk aan dat de kavels toch niet zo waardevol zijn als gedacht (immers zit Noordzee op het destijds beste kavel van toen Sky) en hebben ze het ondanks alles niet voor elkaar gekregen 538 van de koppositie te stoten.


  24 mei 2005 om 11:53
  at

  @ bas, sentiment en continuiteit. vier verschillende strategien in twee jaar is voor elke zender killing dus ook voor eenzender met een magere achterban als noordzee zelfs radio 10 doet het beter. 538 doet alle jaren constructief werk en heeft een goed gesegmenteert format. het is logisch en ik verdenk talpa en vmma van een kartelachtige constuctie. kijken of neelie smit kroes in actie komt!


  24 mei 2005 om 17:31

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!