Het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017 is verkrijgbaar

19 mei 2016, 09:56

Het niet te missen naslagwerk over marketing

Elke dag houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, trends en inzichten op het marketingvlak. En elk jaar doen we ook een stapje terug en kijken we naar het grotere plaatje. Dat resulteert elk jaar weer in het Marketingfacts Jaarboek, het meest actuele overzicht van de stand van zaken in online marketing in Nederland. Met gepaste trots presenteren we jullie het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017!

Wat in het eerste jaar begon als een handig gidsje dat de lezer wegwijs maakte in het veranderende medialandschap, is in 11 jaar tijd uitgegroeid tot een dik boek waarin alle facetten van (online) marketing aan de orde komen. In ruim 450 pagina’s, verdeeld over 13 hoofdstukken en 7 hot topics, beschrijven 28 experts praktijkkennis, theorie en cijfers over alle aspecten van ons vakgebied. Daarmee is het Jaarboek een niet te missen naslagwerk om op terug te vallen bij het maken van een marketingplan of als je je wilt verdiepen in een specifiek onderwerp.

Je wilt nu gelijk bestellen? We like!

Het Marketingfacts Jaarboek kost 29,95 en is verkrijgbaar via www.marketingfactsjaarboek.nl. Het kan ook via bol.com of bij een erkende boekwinkel. Het Jaarboek is tevens verkrijgbaar als ebook via Google Play en iTunes, je betaalt dan €17,95

Wil je alvast een kijkje nemen? Dat kan!

Bestel jouw exemplaar op www.marketingfactsjaarboek.nl

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!