Studente krijgt borstvergroting via actiesite

17 april 2003, 18:40

Een Amerikaanse studente heeft via haar website 4.500 dollar opgehaald waardoor ze de lang gewenste borstvergroting kan kopen.

De Amerikaanse Michelle startte enkele maanden geleden een actie op internet die haar aan grotere borsten moest helpen. Via Giveboobs.com riep Michelle internetters op geld te doneren om haar borstomvang van een A-cup in een D-cup te laten ombouwen. Het gewenste resultaat toont ze discreet op haar site.

De van oorsprong Aziatische, woonachtig in Californie, zegt inmiddels de benodigde 4.500 dollar te hebben ingezameld. De siliconen kunnen uit de chirurgenkast. The Register schrijft over de siliconeningreep.

Het geld druppelde afgelopen maanden binnen via directe donaties en via aankopen op geaffilieerde websites. De dollarstroom raakte in een stroomversnelling toen mannentijdschrijft Maxim Magazine naar de site van Michelle hyperlinkte.

Bron:

http://www.planet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!