Stop worrying about Andrew Keen, and learn to love him

19 april 2009, 09:48

De tweede video uit een serie specials (de eerste was met Jeff Jarvis) van Blue Shots TV die vorige week thuis bij Boris, organisator van The Next Web, zijn opgenomen, een dag voor The Next Web. Ikzelf kon niet aanwezig zijn op het event, dus of dit redelijk hilarisch voorgesprek met Andrew Keen klopt met wat er daarna op The Next Web is gebeurd, kan ik niet zeggen, maar een boeiende voorbespreking vond ik het wel.

Over de lengte van de penis, de dood van blogs en search en het omkopen van Boris met veel champagne. Andrew Keen; gevalletje apart… 🙂

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!