Speurders.nl passeert 1 miljoen advertenties

4 april 2005, 12:43

Speurders.nl heeft op dit moment 1 miljoen advertenties online staan, een record voor de nieuwe (ver-)koopsite. Wat vooral opvallend is, is dat Speurders.nl dit aantal in 7 maanden tijd heeft weten te bereiken: de advertentierubriekensite startte officieel op 18 augustus 2004. Verder blijkt dat Speurders.nl onder de breed georienteerde advertentierubriekensites met meer dan 110.000 advertenties in de rubriek auto’s de grootste te zijn als het gaat om auto advertenties (bron: persbericht).

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

5 Reacties

  peter

  ja dat zegt natuurlijk helemaal niets, daar zit nogal een reclamecampagne achter waardoor het als businesscase natuurlijk geen moer voorstelt. een beetje Newconomy, voor een hoop geld een hoop poeha maken dat je de grootste bent blablabla. dat zal wel zo zijn, maar het is natuurlijk helemaal geen bijzondere prestatie, hooguit een slimme en goed geplande reclamecampagne.


  4 april 2005 om 16:18
  traffic4u

  Gefeliciteerd Speurders met deze prestatie!


  5 april 2005 om 06:39
  Dennis

  Laten we eens naar nieuwe objecten per dag gaan kijken, dan zullen we zien dat speurders idd zoals anders floor ook vermeld, de advertenties er eindeloos op laat staan.

  Bij Marktplaats worden er gemiddeld al 70.000 objecten per dag geplaatst. Dat is makkelijk te zien onder het kopje nieuw.


  6 april 2005 om 09:25
  olivier

  1.000.000 is echt veel! Ik heb echter gezien dat er doorplaatsingen zijn vanuit Qoop. Iemand een idee hoeveel dat er zijn? En wat gebeurd er als er een verschil in bod is tussen Speurders en Qoop? Volgens mij is Qoop bindend, dus dan is de verkoper verplicht om via Qoop te verkopen. Tip: zoek op Speurders en biedt op Qoop. Verkoper zal zijn spullen via Qoop moeten verkopen, ook al heeft hij een hoger bod op Speurders!


  7 april 2005 om 11:14
  Theodorus Niemeijer

  Het is gewoon een site van niks. een beetje advertentie die een klein beetje pikant is mag niet eens geplaatst worden, en dat in 2005. En ja , ik kan ook schermen met 1 miljoen advertenties als ik m’n hele archief erin zet. DAT DIT NOG UBERHAUBT BESTAAT, en dat er mensen zijn die er in trappen.


  22 september 2005 om 19:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!