Social Marketing Day strikt grote internationale namen voor tweede editie #adv

17 september 2019, 12:59

Na een succesvolle eerste editie gaat Social Marketing Day op 10 oktober 2019 voor bigger, better en louder! Met topics als; social business, content making en employee advocacy. Het event vindt wederom plaats in hartje Rotterdam en dit keer bij de gloednieuwe hotspot Room Mate Bruno op de Kop van Zuid.

Prominente sprekers delen cases, onderzoeken, succesverhalen, trends en do’s and dont’s. De internationale gast David Schneider, cabaretier en eigenaar van agency That Lot, vertelt je alles over het slim inzetten van social media. Verder krijg je als bezoeker een kijkje in de keuken van o.a. BMW, Tikkie, Dopper en zal kennispartner Hogeschool Rotterdam alles over het onderzoek naar Virtual Influencers vertellen. Nieuwsgierig geworden? Koop dan hier je kaartje, want het wordt een dag vol mooie sprekers, verrassingen, mooie cases, donuts & lekkere koffie.

Meer informatie over programma, locatie en aanmelden op www.socialmarketingday.nl

Snip Snap is de definitie van Short, Sharp en Smart. Een mooie vertaling van de Snip Snap videocampagnes die we aanbieden. Met onze eigen social media houden we je op de hoogte van de vele trends en veranderingen omtrent social video’s.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!