Skype met Penelope Cruz!

23 februari 2006, 16:56

eBay is een online veiling begonnen onder de naam ‘Talk Time’. Inzet is een paar minuten bellen via Skype met bekende celebrities. Je kunt bieden op bijvoorbeeld bellen met Penelope Cruz, Amber Tamblyn of Melissa Etheridge. Hoogste bod tot nu toe is op Brooke Shields, namelijk € 671,99!

De veiling loopt tot 3 maart. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan The Art of Elysium. Dit is een organisatie die zich inzet om acteurs, kunstenaars en muziekanten aan te moedigen hun talent te delen met zieke kinderen. Leuke manier van eBay om het gebruik van Skype binnen veilingen te promoten!

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!