Je bekijkt een artikel van Sitecore
partner

Sitecore benoemd als leider in Gartner’s Magic Quadrant for Web Content Management #adv

15 oktober 2014, 08:30

Web content management is écht geen simpele tool meer waarmee je webpagina’s kan beheren. De software speelt een centrale rol in het vergroten van de effectiviteit van de digitale marketingstratie. Dat schrijft Gartner in haar onlangs gepubliceerde Magic Quadrant voor Web Content Management. In dat model is Sitecore voor het vijfde jaar als ‘leader’ bestempeld.

“De toekomst is duidelijk: het gaat om het leveren van een gepersonaliseerde ervaring”, zegt Michael Seifert, CEO en co-founder van Sitecore. “Marketeers zoeken daarbij naar tools die de customer experience real-time kunnen vormgeven. We beschouwen de benoeming door Gartner als een compliment en bevestiging van de kracht van ons product.’

Het ‘Gartner Magic Quadrant for Web Content Management’ is een onderzoek wat jaarlijks vaststelt hoe goed softwarefabrikanten presteren:

  • De grafische weergave van de beste WCM aambieders, gebaseerd op “ability to execute” en “completeness of vision”
  • De belangrijkste sterktes en aandachtsgebieden van iedere WCM aanbieder
  • Een beoordeling van de wereld van WCM

Download het rapport

Sitecore is een softwarebedrijf dat zich wereldwijd toelegt op de ontwikkeling van producten die actuele web-problemen oplossen en aantoonbare resultaten leveren. Sitecore’s Customer Experience Management platform combineert effectieve web content management met customer intelligence, biedt een eenduidig beeld van een klant. Het platform stuurt betekenisvolle interacties aan, vergroot conversies en bindt klanten voor het leven.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!