Shopping Today keynote Suzanne Ekel van Twitterconversatie naar jouw winkelmand #ADV

5 augustus 2015, 08:30

“De purchase funnel vindt plaats op Twitter”, zei Suzanne Ekel tijdens de Webwinkel Vakdagen 2015. Van awareness tot aankoopproces, alles wordt gedeeld op Twitter en is dus ook te beïnvloeden. Maar hoe zorg je dat Twitterconversaties met je klant leiden tot transacties? Je leert het op 24 september tijdens Shopping Today.

Tijdens haar presentatie op Shopping Today neemt Suzanne Ekel je mee in de wereld van Twitter als live, openbaar en conversational platform. Welke kansen biedt Twitter met social commerce? En hoe ziet realtimemarketing er voor webshops eigenlijk uit? Bezoek Ekels presentatie Social Commerce @TwitterNL en krijg praktische voorbeelden en tips over hoe jij Twitter kunt inzetten om je marketing- en businessdoelen te halen.

Sheet 16 uit Suzanne Ekels presentatie tijdens de Webwinkel Vakdagen 2015

Over Suzanne Ekel

Sinds 2014 is Suzanne Ekel Head of #Marketing bij Twitter Nederland. Daarvoor heeft ze brede b2b en b2c merk- en marketingervaring opgedaan bij onder andere Greetz.nl en Squla.nl en werd ze in 2001 uitgeroepen tot M@rketeer van het Jaar in haar functie als Managing Director van Monsterboard.

Meer weten over Suzanne Ekel?

Creëer jouw persoonlijke (e-)commerce-update!

Naast de presentatie van Suzanne Ekel biedt het Shopping Today-programma nog veel meer interessante sessies. Wat dacht je van een kijkje in de risico’s en kansen door de opkomst van online marktplaatsen, tips over hoe je een merk bouwt in een wereld van versplinterde media of de best practices binnen de Inkoop & Supply Chain-ontwikkelingen? Stel jouw eigen persoonlijke programma samen dat aansluit op jouw branche en vakgebied!

Bekijk het volledige programma.

Profiteer nu van het kortingstarief!

Wil jij het veelzijdige programma van Shopping Today niet missen? Lezers van Marketingfacts kunnen nu hun kortingskaarten bestellen. Dit doe je door onder het kopje ‘Actiecode’ de optie ‘Ik heb een actiecode ontvangen’ aan te vinken en vervolgens de actiecode SHT15MAR in te vullen.

Kom jij met korting naar Shopping Today?

Thuiswinkel.org is hét inspirerende digital commerce-netwerk dat (web)winkels die producten en/of diensten verkopen, ondernemers en hun medewerkers helpt succesvoller te zijn. We bieden relevante en praktische oplossingen door belangenbehartiging, het Thuiswinkel Waarborg, kennis en onderzoek en de Thuiswinkel e-Academy.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!