SEO voor B2B organisaties en agencies

Dennis Akkerman is de eigenaar van SEO bureau Seeders en Martijn Hoving van SEO bureau Onder. In deze podcast geven ze samen hun visie op B2B SEO en delen ze inzichten uit hun eigen organisaties.

9 maart 2023, 11:00 2503 x gelezen

Martijn Hoving en Dennis Akkerman zijn beide bekende gezichten in de SEO wereld. Beide hebben hun eigen SEO agency. En gezamenlijk hebben ze een podcast over SEO (SEO Cast). Maar hoe pakken ze de groei van hun eigen bedrijf aan? En hoe kijken ze naar de toekomst van SEO (in het algemeen en voor B2B)?

In deze aflevering van de Inbound4Cast vertellen Martijn Hoving (Onder) en Dennis Akkerman (Seeders) over B2B marketing voor hun eigen organisatie en hun klanten.

  • Hoe pakken Martijn en Dennis hun eigen marketing aan met de bureaus Onder en Seeders?
  • Wat draagt voor Onder en Seeders het meeste bij aan organische groei?
  • Hoe kijken Martijn en Dennis naar de rol die AI gaat spelen binnen SEO?
  • Hoe kijken Martijn en Dennis naar de rol van SEO binnen B2B marketing?
  • Wat zijn SEO trends en ontwikkelingen waar B2B bedrijven iets mee moeten?

Je kan deze podcast ook via Spotify of Inbound4Cast luisteren en bekijken.

Jerrel Arkes
B2B organic marketing consultant bij B2Brands

B2B marketing is veranderd. Lead generatie kent steeds meer uitdagingen. Kopers kiezen vaak al voordat de buyer journey is gestart. Wat betekent dat voor jouw aanpak? Ik help vanuit B2Brands kennisintensieve B2B bedrijven van strategie tot uitvoering met de creatie en distributie van impactvolle content. Daarmee transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Ik geloof daarbij in de kracht van organisch groeien (organic marketing). Sinds 2008 heb ik hier vele MKB en enterprise organisaties mee geholpen. Sinds 2024 doe ik dit vanuit B2Brands.

Categorie
Tags
seo,

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!