Seks per RSS

12 juli 2005, 19:02

Vandaag het persbericht ontvangen van sexrestaurant.com die een idee hebben gelanceerd om sex per RSS (feed) aan te bieden. Uiteraard gaat het hier niet om sex per RSS maar om sexnieuws per RSS. Het blijkt een groot succes te zijn met inmiddels meer dan dertig duizend mensen die geabboneerd zijn op de feed. Verbaasd me niets, sex verkoopt zoals we weten. Wat me wel verbaasd is de aandacht die het krijgt van diverse weblogs en nieuwssites (ja nu ook op dit weblog). Wat is hier nieuw(s) aan? De adult industrie gebruikt immers al vanaf het begin RSS-feeds om sexnieuws te verspreiden.

Als we dan toch over interessante concepten in de adult industrie hebben, kijk dan eens op WILT.be, de website van Clo Willaerts die ik vandaag heb ontmoet op Blogstorm. Naast algemeen sexnieuws, maakt ze al geruime tijd de sex-abc podcast.

Ik heb haar beloofd vanavond nog te luisteren, bij deze dus 😉

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    DjSlash

    De link naar seksrestaurant is niet echt van toepassing als je het hebt over sexnieuws, gezien ze alleen maar linken naar galleries. Daarnaast hebben ze in hun rss feed enkel een link naar hun site, niet echt het idee achter rss, imho.


    20 december 2005 om 14:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!