Scoor jouw domeinnaam op Domeinmatch.nl #ADV

7 mei 2015, 08:30

Domeinmatch.nl is een domeinnamenmarktplaats waar verkopers en kopers van domeinnamen met elkaar in contact worden gebracht. Dankzij de unieke escrowservice is er voor de verkoper en koper géén risico bij het verkopen en kopen van een domeinnaam.

Meer dan 10.000 domeinnamen beschikbaar

Domeinmatch.nl bemiddelt in de verkoop van absolute topdomeinnamen, zoals ticket.nl, erotiek.nl, app.nl, liefde.nl en scooters.nl. Op de marktplaats zijn meer dan 10.000 domeinnamen te vinden die beschikbaar zijn voor overname. Via de biedfunctionaliteit kun je als potentiële koper heel eenvoudig bieden op domeinnamen. De verkoper heeft vervolgens de mogelijkheid om het bod te accepteren, een tegenbod te doen of de domeinnaam in een veiling te zetten.

Themaveilingen

Naast de marktplaats organiseert Domeinmatch.nl ook themaveilingen die zich richten op één specifiek onderwerp, zoals bijvoorbeeld ’travel’. De eerst volgende themaveiling vindt plaats op dinsdag 1 september 2015 en richt zich op vakantie, reizen, hotels en vliegtickets. Domeinnaameigenaren hebben de mogelijkheid om hun topdomeinnamen tot 31 augustus 2015 aan te melden voor de veiling. Vanaf 1 september is het voor iedereen mogelijk om een bod uit te brengen op de domeinnamen in deze veiling. Denk hierbij aan domeinnamen als Tenerife.nl, Antalya.nl, Ticket.nl, Parijs.com en Goedkopevakanties.nl. De veiling zal 7 dagen duren en eindigt op 8 september.

Maak gratis een account aan

Via een gratis account kun je gebruik maken van alle functionaliteiten op Domeinmatch.nl. Het is met een account mogelijk om zowel domeinnamen te kopen als verkopen.

Een account registreren kan via http://www.domeinmatch.nl/registreren.

Kosten

Voor het kopen van een domeinnaam hanteren wij naast het verkoopbedrag en de BTW geen extra kosten. Voor het verkopen van een domeinnaam vragen wij een commissie. Deze commissie wordt pas toegepast zodra wij met succes een domeinnaam hebben verkocht. Het beschikbaar stellen van domeinnamen voor de verkoop is gratis. Wij werken op no cure no pay-basis, waardoor het voor iedereen een win-winsituatie is.

Betrouwbaar en bereikbaar

Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail, telefoon, Skype en de Live Chat op de website. Ook kun je bij ons langskomen op kantoor. Wij hebben de afgelopen 10 jaar vele honderden tevreden klanten kunnen helpen met een nieuwe domeinnaam.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!