Je bekijkt een artikel van BBP
partner

Save the date: ADE Dance & Brands op 20 oktober in Hotel Arena A’dam #adv

BBP
11 augustus 2016, 11:00

Raphaël Aflalo van My Love Affair, Shubhra Bhardwaj van Ferrisweel Entertainment en music producer en ondernemer Tommy Zee zijn de eerste bevestigde sprekers van ADE Dance & Brands editie 2016!

Koop jouw early bird tickets

ADE Dance & Brands verbindt merken met gerenommeerde partijen uit de dance scene. Bekende dj’s, managers en creatieven helpen brands om hun verhaal op een krachtige manier te vertellen aan een jong internationaal publiek.

Meer informatie

Wij zijn een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richten wij ons op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!