RSS the Oprah way

24 september 2006, 06:33

“(..)So, to make RSS much easier to understand, in Oprah speak, RSS stands for: I’m “Ready for Some Stories”. Stephanie Quilao legt RSS op simpele wijze uit oftewel ‘RSS the Oprah way’. Zo kan ik het zelfs mijn schoonmoeder uitleggen en da’s meestal een goede graadmeter of de massa het ook gaat snappen 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Bas Roozen

  Dan blijft het nog wel de vraag hoe ‘je schoonmoeder’ aan deze simpele uitleg kan komen. Aangezien ze waarschijnlijk Marketingfacts niet leest zal ze het toch van het personeel in de supermarkt of de kapper om de hoek moeten horen.


  24 september 2006 om 11:16
  Jick

  Nu nog een artikel over hoe haar computer werkt. 😉

  In ieder geval vind ik het een duidelijke uitleg.


  24 september 2006 om 14:28

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!