Roel Pot Cast

12 augustus 2005, 11:45

image Roel Pot heeft een Podcast programma op RTV Rijnmond. Elke twee weken gaat hij een Rotterdammer interviewen, wat te beluisteren is via internet of Ipod. Tot zover niets nieuws.

Wat wel nieuw is volgens mij, is dat synchroon met de audio een foto slideshow afgespeeld wordt. Die foto’s horen bij het interview dat je hoort. Kent iemand deze toepassing?

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Fluox

  Jawel, hoewel niet door veel players ondersteund (wel iTunes, winamp). In Nederland waren volgens mij de Sloeries van de SloerieSource (weer eens) het eerste met deze toepassing.


  12 augustus 2005 om 12:39
  DucSloerie

  Yep, we kennen deze toepassing, zogenaamde Enhanced Podcast. De Sloeries hebben dit bij een zogenaamde Soundseeing Podcast gedaan, dus je wordt meegenomen via audio ondersteund door foto’s van waar je langs komt. De foto’s kun je ook laten linken naar sites… Of bijvoorbeeld in de show een Cover laten zien van de muziek die je draait met een link naar de iTunes Music Store…

  Op je iPod photo kun je ook de foto’s bekijken…


  12 augustus 2005 om 12:48
  Hr. Knapperd

  Ik heb het al eerder gezien op Amerikaanse podcast, ik vind het leuk en het geeft iets extra’s.


  7 november 2005 om 15:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!