Rob Heijmerink (Zeerover architecten): “Ik leef en kom dingen tegen waar ik enthousiast van word”

10 augustus 2015, 13:30

Rob Heijmerink is een architect met een kunstzinnige achtergrond. En dat is een goede combinatie, want “Ik kijk op een andere manier naar ruimtes”, zegt hij. “Een goede ruimte gaat over beleving.”

Heijmerink ging naar de Kunstacademie, was goud- en zilversmid, had zijn eigen ontwerpbureau en werd na uitstapjes in het leger en een wereldreis architect bij zijn eigen bureau Zeerover Architecten.

“Ik heb nooit een heel strak doel gehad in mijn leven”, vertelt hij. “Ik leef en kom dingen tegen waar ik enthousiast van word.”

Creatief

Vrienden omschrijven hem als een ‘homo universalis’ – van de dertien dingen die Heijmerink onderneemt, lukken er twaalf. “Ik ben creatief en handig”, zegt hij er zelf over. “Ik ben in Congo geboren en mijn ouders waren echte ondernemers.”

Nu Heijmerink wat ouder wordt, doet hij het bewust rustiger aan. “Ik voel me nog jong, maar ouder worden is wel steeds meer een ding.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!