Rijden in de Mitsubishi Outlander PHEV: alles onder controle dankzij S-AWC #ADV

18 december 2015, 10:10

Met de Mitsubishi Outlander PHEV kun je als leaserijder de komende 5 jaar nog profiteren van het extreem lage bijtellingspercentage van 7 procent. Dan moet je wel snel zijn en er dit jaar nog een rijden. En dan zul je merken, net als wij deden tijdens een uitgebreide proefrit: de lage bijtelling is zeker niet het enige voordeel van deze plug-in hybrid SUV. Zo zorgt de vierwielaandrijving voor een stabiele koers, ook bij bochtige en gladdere wegen.

De vierwielaandrijving heet in de Outlander PHEV S-AWC, oftewel Super All Wheel Control. Het systeem combineert de Active Yaw Control (de automatische verdeling van aandrijfkracht tussen voor- en achteras), anti-blokkerremsysteem (ABS) en Active Stability and Traction Control (automatische verdeling van aandrijving en remkracht over de wielen bij verlies van grip) en levert onder alle omstandigheden het optimale koppel en de juiste tractie aan elk wiel. Zo heb je de zekerheid van een soepele, krachtige acceleratie en superieure grip op vrijwel elk type ondergrond.

En dat is natuurlijk weer ideaal als je op wintersport gaat. Of een weekendje naar de Ardennen. Of gewoon door de regen naar de kantoorjungle. Wel zo’n veilig gevoel.

Wil je de Outlander PHEV zelf ervaren? Vraag dan snel een proefrit aan en profiteer nog snel van de lage bijtelling!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!