Remco Hofstede (HotelSpecials): “Onze klanten hebben we deels binnengehaald met bluf”

9 november 2015, 15:00

Remco Hofstede begon zijn loopbaan in een videotheek. Inmiddels is hij als co-founder van BookerZzz, bekend van vakantiesites Hotelspecials.nl en BungalowSpecials.nl, goed voor zes miljoen.

HotelSpecials.nl telt nu 5000 aangesloten hotels. Hofstede startte het bedrijf in een tijd dat internet nog onbekend was. “Zoals wij klanten hebben binnengehaald, dat lukt nu niet meer.” Volgens Hofstede was het overhalen van hotels om zich bij zijn site aan te sluiten deels bluf. Ook het feit dat ze dankzij de Dotcom-hype veel goede mensen konden overnemen van andere bedrijven hielp mee. “Maar uiteindelijk gaat het om resultaat”, weet de ondernemer.

Is hij het levende bewijs dat je met een computer en tijd multimiljonair kunt worden? “Zonder computer kun je ook miljonair worden”, zegt Hofstede. “Maar met hard werken ook.”

Hits

BookerZzz heeft volgens Hofstede beperkte concurrentie en krijgt veel hits op Google: “Alleen die eerste pagina doet er toe, je moet bij de eerste zes zitten.” Daarmee kan het bedrijf ook internationaal verder groeien, denkt Hofstede. “Ook voor HotelSpecials liggen er nog kansen, er zijn niet veel aanbieders die wereldwijd opereren.”

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!