Red de kabouters van Achmea

13 september 2003, 07:09

De site reddekaboutersvanachmea.nl is in het leven geroepen om de slavernij van de diverse kaboutergroepen een halt toe te roepen. Grappig!

imageEen ding is zeker, de Achmea-kabouter heeft bij veel webloggers iets los gemaakt. Een selectie:

peeetor’s weblog:

“Ook al op zo’n site geweest waar die irritante Achmea kabouter rondloopt. Ach eigenlijk issie helemaal niet zo irritant, want kijk nou eens welke boodschap hij je eigenlijk wil vertellen.”

censuur.com:

“Sinds enige tijd lopen er allemaal heel enge kabouters over mijn beeldscherm. Het schijnt dat Achmea ze het net op heeft gestuurd om zieltjes te winnen. Ik denk dat lelijke kabouters juist een averechts effect hebben.”

dagelinks.nl:

“Dit is een handige multi-mediale manier van adverteren. Achmea bouwt het succes van de reclamecampagne met de kaboutertjes verder uit. Via deze site kun je iemand anders een sprekende kabouter sturen (via de telefoon gaat dat voor een normaal gesprekstarief of met een direct in te tikken tekstballon).”

linkmiegel:

“Kolere man! Ik weet niet of jullie hem al zijn tegengekomen, maar op nu.nl zit tegenwoordig een pratende flash-kabouter van Achmea. $#%@#$%%!!!! Die komt iedere keer in beeld lopen. Kappe nou! Dit truckje gaat iedereen natuurlijk straks gebruiken…”

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!