Rabobank eerste bank met RSS-feeds?

Rabobank eerste bank met RSS-feeds?

Rabobank eerste bank met RSS-feeds?In navolging van de Postbank, lanceerde Rabobank eerder deze maand haar nieuwe website. Naast een gebruiksvriendelijker en een moderne(re) uitstraling kon ik in eerste instantie weinig nieuws ontdekken.

Tot vandaag! Dankzij de auto RSS-discovery functionaliteit van IE7 (die overigens ook in Firefox zit) zag ik dat de Rabobank werkt aan RSS-feeds voor bedrijven en particulieren. Op de website zelf staan de feeds nog nergens vermeld maar het is duidelijk dat ze rekening hebben gehouden met de nieuwste ontwikkelingen op internet. Welke banken volgen?


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • Het verbaast me niet dat de feeds nog nergen op de site staan; ze zijn nog niet helemaal goed. Het lijkt erop dat ze nog een beetje aan het experimenteren zijn.

  geplaatst op
 • Even voor de goede orde, de functionaliteit van de auto RSS-discovery zit (natuurlijk) al veel langer in de browser van Apple, Safari. Dus leuk gecopieerd weer :-)

  geplaatst op
 • "Rabo als eerste met RSS"?

  welnee...

  Al 1 jaar biedt Schoolbank.nl natuurlijk al RSS feeds.

  :-)

  geplaatst op
 • Staat er echt dat RSS een van de "nieuwste ontwikkelingen op internet" is? Op MF! wordt wel erg overdreven gedaan over de functie van RSS. Een nieuwe site zonder RSS mag niet serieus worden genomen?

  geplaatst op
 • Hoeveel corporate sites met RSS ken je Yvo?

  En inderdaad sites die nu nog worden opgeleverd zonder de mogelijkheid om RSS-feeds te genereren neem ik niet meer serieus ;-)

  geplaatst op
 • @ guy; wat heeft schoolbank te maken met 'eerste bank met RSS-feeds'? Volgens mij helemaal niets. Hoogstens misschien dat schoolbank klant is van Rabobank.....

  geplaatst op
 • In België biedt KBC (bank en verzekeraar) al geruime tijd RSS-feeds aan en dit voor verschillende onderwerpen: sparen en beleggen, wonen, betalen, rijden en reizen. Een overzichtje vind je op www.kbc.be/rss

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.