Rabobank eerste bank met RSS-feeds?

17 februari 2006, 11:07

Rabobank eerste bank met RSS-feeds?In navolging van de Postbank, lanceerde Rabobank eerder deze maand haar nieuwe website. Naast een gebruiksvriendelijker en een moderne(re) uitstraling kon ik in eerste instantie weinig nieuws ontdekken.

Tot vandaag! Dankzij de auto RSS-discovery functionaliteit van IE7 (die overigens ook in Firefox zit) zag ik dat de Rabobank werkt aan RSS-feeds voor bedrijven en particulieren. Op de website zelf staan de feeds nog nergens vermeld maar het is duidelijk dat ze rekening hebben gehouden met de nieuwste ontwikkelingen op internet. Welke banken volgen?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

8 Reacties

  Fred

  Het verbaast me niet dat de feeds nog nergen op de site staan; ze zijn nog niet helemaal goed. Het lijkt erop dat ze nog een beetje aan het experimenteren zijn.


  17 februari 2006 om 12:07
  Venco

  Even voor de goede orde, de functionaliteit van de auto RSS-discovery zit (natuurlijk) al veel langer in de browser van Apple, Safari. Dus leuk gecopieerd weer 🙂


  17 februari 2006 om 14:20
  guy

  “Rabo als eerste met RSS”?

  welnee…

  Al 1 jaar biedt Schoolbank.nl natuurlijk al RSS feeds.

  🙂


  17 februari 2006 om 14:32
  yvoschaap

  Staat er echt dat RSS een van de “nieuwste ontwikkelingen op internet” is? Op MF! wordt wel erg overdreven gedaan over de functie van RSS. Een nieuwe site zonder RSS mag niet serieus worden genomen?


  17 februari 2006 om 18:28
  media

  Hoeveel corporate sites met RSS ken je Yvo?

  En inderdaad sites die nu nog worden opgeleverd zonder de mogelijkheid om RSS-feeds te genereren neem ik niet meer serieus 😉


  17 februari 2006 om 18:37
  Fireman

  @ guy; wat heeft schoolbank te maken met ‘eerste bank met RSS-feeds’? Volgens mij helemaal niets. Hoogstens misschien dat schoolbank klant is van Rabobank…..


  20 februari 2006 om 05:49
  Jessalyn

  Th’eers nothing like the relief of finding what you’re looking for.


  25 april 2016 om 23:06

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!