Psychologie Magazine tijdschrift van het jaar!

13 december 2002, 11:50

Donderdagavond 12 december 2002 werden tijdens het vijfde TijdschriftenGala in Event Centre Aalsmeer in acht categorie?n prijzen, DE MERCURS, uitgereikt voor en door de Nederlandse tijdschriftenbranche.

De prijzen gingen naar:

Tijdschrift van het Jaar – Psychologie Magazine (Weekbladpers Tijdschriften)

Hoofdredacteur van het Jaar – Cisca Dresselhuys (Opzij)

Lancering van het Jaar – Starstyle (Telegraaf Tijdschriften Groep)

Mercur.nl van het Jaar – Tina.nl (Sanoma Uitgevers)

Artdirector van het Jaar – Hans Wolf (v/h Sanoma Uitgevers)

Columnist van het Jaar – Midas Dekkers (VARA TV Magazine)

Commercieel Talent van het Jaar – Sander ten Dam (Sanoma Uitgevers)

Tijdschriftcampagne van het Jaar – Unox rookworst (Unilever Bestfood Nederland)

Voor de derde maal ging de jury over tot de uitreiking van de MERCUR D?OR: de prijs voor een tijdschrift of persoon dat/die langdurig een opvallende prestatie heeft geleverd op de Nederlandse tijdschriftenmarkt. Dit jaar viel de eer te beurt aan ‘Libelle’.

Het maandblad ?Psychologie Magazine? werd door de jury geprezen voor de spectaculaire oplagestijging na de restyling. Het blad weet moeilijke onderwerpen te populariseren, zonder de diepgang uit het oog te verliezen. Het is van niche een magazine voor een breed publiek geworden.

In de speciale uitgave Tijdschrift (aan te vragen per e-mail [email]gpt@nuv.nl[/email]) kunt u het complete rapport van de jury nalezen. Ook op de internetsites www.mercurs.nl en www.tijdschriften.nl is het juryrapport te vinden.

Het TijdschriftenGala is een initiatief van de Groep Publiekstijdschriften van het Nederlands Uitgeversverbond en Lenthe Publishers & Consultants.

Bron:

http://www.nuv.nl/nuv/nuv5.html

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!