PSV biedt supporters hypotheek aan

PSV biedt supporters hypotheek aan
, Upstream
@marcoderksen

Nadat eerder Feyenoord en Ajax hun supporters “trakteerden” op energie, komt nu PSV met een speciale hypotheek voor haar supporters.

Supporters van PSV kunnen onder de naam van hun voetbalclub een speciale hypotheek sluiten. Op www.psv-verzekeringen.nl kunnen de fans een offerte aanvragen van de PSV Supportershypotheek. In een later stadium kan de aanhang ook particuliere schadeverzekeringen van PSV kopen. Intermediair Cantos en verzekeraar Av?ro Achmea gaan meer reclame maken, via direct mail, de website van PSV en videoschermen en borden in het stadion. Tot nu toe benaderde Cantos alleen de bijna vijfhonderd ondernemingen die PSV sponsoren.

Bron:
http://www.amweb.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Waarom zou ik speciaal naar PSV gaan om een hypotheek af te sluiten. PSV heeft toch helemaal niks met hypotheken te maken?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.